Malta Oturum & Vize Programı;

  • Yatırımcı ve ailesi için Şengen ülkelerinde seyahat etme ve ikamet etme özgürlüğü sağlamaktadır.
  • Malta’da 5 senelik daimi oturum izni vermekle birlikte bu izin süresiz olarak yenilenebilmektedir.
  • Malta’da belirli sürelerle kalmak mecburi değildir.
  • Malta dışında elde edilen gelirler üzerinden Malta’da vergi alınmamaktadır.
  • Yatırımcı ve yatırımcının eşi dışında 18 yaşına kadar olan çocukları ile bakmakla yükümlü olunan 18-26 yaş arası çocukları ve yatırımcının ve yatırımcının eşinin ebeveynleri de programa dahil olarak Malta’da oturum izni alabilmektedirler.

Malta Yatırım Yolu ile Oturum Programının koşulları;

  • Malta devlet tahvillerine 5 yıllık süre için 250.000 Euro tutarında yatırım yapmak;
  • Malta Devlet Fonu’na 30.000 Euro Tutarında katkıda bulunmak,
  • Bireysel kullanım için Malta’da mülk kiralamak veya satın almak,